2016-04-11 20:59:00, Autor: Redakcja

Informacje dla mediów

Jeśli chcą Państwo w przyszłości akredytować się na mecze Betard Sparty Wrocław i otrzymywać informacje prasowe publikowane przez Klub prosimy o założenie konta dziennikarza w systemie Accredito.com. Wszystkie informacje o samym systemie znajdą Państwo na stronie accredito.com.

W celu zarejestrowania swojego konta dziennikarza w systemie Accredito.com prosimy pod adresem accredito.com/wts-sparta-wroclaw wybrać opcję „Rejestracja” i „Zarejestruj konto dziennikarza”. Po wypełnieniu formularza konto zostanie zarejestrowane w systemie. Na wskazany w formularzu rejestracyjnym adres e-mail otrzymają Państwo wiadomość w której znajdziecie Państwo opcję „Potwierdź” pozwalającą na aktywację konta w systemie.
Po zalogowaniu do systemu sugerujemy przypisanie swojej redakcji do konta dziennikarza. Można to uczynić wybierając w menu opcję „Redakcje”. Jeśli Państwa redakcji nie ma na liście, konieczne będzie jej zarejestrowanie w systemie Accredito.com. Więcej informacji o tym jak zarejestrować redakcję znajdą Państwo pod accredito.com/faq/editor.

WAŻNE! Jeśli chcą Państwo otrzymywać informacje prasowe dotyczące WTS Sparty Wrocław i drużyny Betard Sparta Wrocław oraz informacje o procesach akredytacyjnych prosimy KONIECZNIE po zalogowaniu o wybranie opcji „Biura Prasowe” i na liście biur przy nazwie WTS Sparta Wrocław wybranie opcji „Subskrybuj”.

Wszystkie procesy akredytacyjne prowadzone przez WTS Spartę Wrocław znajdą Państwo również zawsze bezpośrednio na stronie accredito.com/wts-sparta-wroclaw. Nasze elektroniczne biuro prasowe będziemy sukcesywnie zasilać ciekawymi materiałami (publikacje, wywiady, pliki audio, wideo i foto).
-------------------------
W razie potrzeby prosimy o kontakt:
Adrian Skubis
koordynator ds. komunikacji
a.skubis@wts.pl

Komentarze (0)

Aby komentować, proszę się zalogować.

Sponsor TytularnyBetardSponsorzy

• Dragon
  • KIM Group
Partnerzy medialni